Ingå Seniorer rf

Medlemsbrev nr 3/2023 från Ingå Seniorer

 PROGRAM FÖR SEPTEMBER-OKTOBER-NOVEMBER 2023

Nystart!

Bästa medlemmar!

Vi har fått njuta av en sommar som bjudit på både solsken, hetta, regnskurar, ihållande regn och stundvis hårda vindar. Det känns onekligen som om vår ljuva finska sommar börjar få mer och mer extrema drag. Hoppas ändå innerligt att ni alla fått ha en skön och avkopplande tid som gett energi för de kommande månaderna med lite mer mörker och inomhusliv, an efter som månaderna går.

Hösten brukar ofta vara en tid för nystart i livet. Det är nu vi anmäler oss till MBI-kurser, planerar in nya motionspass och kanske funderar på lite förnyelse i vårt hem – för att öka trivselfaktorn.

Det gäller att hitta BALANSEN i livet, både då det gäller vårt fysiska och psykiska välmående! Och det är kring det temat vi inbjuder er, våra föreningsmedlemmar till höstens första månadsträff, måndag 18.9 i församlingshemmet i Ingå! Vi börjar redan kl. 10.30 vid motionstrappan och fortsätter sedan programmet inomhus fram till ca kl. 15. Läs mera om den innehållsrika dagen här i medlemsbrevet!

Vi har försökt koka ihop en intressant höst för er alla – ni vår fina medlemsresurs – och vi hälsar er hjärtligt välkomna till höstens både nya och nygamla satsningar! Tag gärna med dig en vän till våra aktiviteter – vi vill gärna bli ännu fler seniorer – i glada Ingå!

Margareta Biström, ordf.

 

Medlemsbrev 3 /2023 i sin helhet kan läsas här

 

Våra träffar, fester och resor önskar vi ”spara för eftervärlden” genom att då och då fotografera. Om du inte vill synas på fotografi så meddela om detta till ordförande, reseledare eller fotografen på ort och ställe.

Svenska pensionärsförbundet (SPF) uppmuntrar föreningarna att under år 2023 speciellt jobba med intressebevakning och samhällspåverkan.

I kalendern kan du se föreningens kommande, mångsidiga verksamhet.

 

 


Medlemsbrev 2 /2023 i sin helhet kan läsas här
Bilaga till Medlemsbrev 2 /Intressebevakningsfullmakt
Medlemsbrev 1 /2023 i sin helhet kan läsas här